|
|
פסטה ברוטב עגבניותמרכיבים: 1 חבילה של פסטה מקמח מלא (ניתן למצוא בסופרים) 1 בצל כף שמן זית 2 שיני שום 3 עגבניות בזיליקום טרי קצוץ מעט מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה: בסיר עם מים רתוחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן בסיר קטן מטגנים את הבצל והשום עם כף שמן זית, מוסיפים את העגבניות, מורידים את הלהבה ומכסים את הסיר על מנת לאפשר לעגבניות להוציא מיץ. מוסיפים את הבזיליקום, מלח ופלפל. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומגישים חשוב לציין כי המתכון מומלץ במיוחד לתקופת הדיאטה.
|
|
|